Blizzard kondigt mobile game Warcraft Arclight Rumble aan

Blizzard blijft de mobiele kaart trekken. Na Diablo krijgt nu ook Warcraft een afgeleide op mobiele toestellen voor Android en iOS.

Blizzard onthult vandaag Warcraft Arclight Rumble, een mobiele strategiegame boordevol actie die later dit jaar uitkomt op Android- en iOS-apparaten.

Warcraft Arclight Rumble is volledig ontworpen voor mobiel gebruik en speelt zich af in het Warcraft-universum. Spelers kunnen legers bouwen met hun favoriete helden en slechteriken uit Warcraft en het tegen elkaar opnemen in unieke missies die hun tactisch inzicht op de proef stellen.

In Warcraft Arclight Rumble kunnen spelers meer dan 60 personages uit het Warcraft-universum verzamelen – tot leven gebracht als gebeeldhouwde miniaturen – en zegevieren in een epische single player-campagne met meer dan 70 missies, coöperatieve missies met vrienden aangaan en hun legers testen in een competitieve player-versus-player-mode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)