F1-wereldkampioen Max Verstappen siert de cover van F1 22 Champions Edition

F1 22 Cover Max Verstappen Lewis Hamilton Fernando Alonso Sebastian Vettel

Over iets minder dan twee maanden kan ik mijn digitale F1-hart opnieuw blij maken met F1 22. Met de nieuwe wagens, reglementen én circuits kan ik niet wachten om opnieuw in mijn racestoel te kruipen.

Max Verstappen haalde het vorig jaar in een meer dan intense strijd van Lewis Hamilton en mag daarom plaats nemen tussen de andere nog actieve wereldkampioenen op de cover van de Champions Edition van de game: Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Fernando Alonso.

Deze Champions Edition wordt geleverd met drie dagen eerder toegang tot de volledige game en extra content, waaronder een tijdelijk beschikbaar Miami-contentpakket, geïnspireerd door de iconische skyline en lichten van de stad. Deze content staat stil bij de toevoeging van de FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX in de game.

Op de standaard versie van de game vinden we huidig koploper in het wereldkampioenschap Charles Leclerc terug. Hij wordt vergezeld door de halve Vlaming Lando Norris en kersvers Mercedes-rijder George Russel.

“F1 22 viert jong talent in de F1 en we kunnen niet wachten om een diepgaandere relatie met Charles Leclerc op te bouwen. Het nieuwe tijdperk van Formula 1 wordt onder andere door hem vormgegeven en we werken met Charles gedurende het volledige seizoen om onze spelers dichter bij de actie te brengen”, zei Lee Mather, F1® Senior Creative Director bij Codemasters. “Daarnaast zijn we erg trots op het eerbetoon aan onze voormalige wereldkampioenen met de F1 22 Champions Edition. Zij gaan verder met het inspireren van een volgende generatie coureurs en het is fantastisch dat ze allemaal schitteren op de cover van onze digital-only-versie.’’

F1 22 wordt op 1 juli 2022 uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via de EA App, Origin, Steam en de Epic Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “F1-wereldkampioen Max Verstappen siert de cover van F1 22 Champions Edition

  1. Als F1 fan vanaf de jaren 80 moet ik mij inhouden over die “intense strijd” 🙂

Reacties zijn gesloten.