Guardian Games van start gegaan in Destiny 2

Het populaire in-game-event ‘Guardian Games’ is terug in Destiny 2. Aan het einde van dit speciale event wordt één class uitgeroepen tot winnaar. Guardian Games is gratis voor alle spelers en duurt tot 24 mei.

Spelers kunnen met alle classes (Hunter, Warlock en Titan) meedoen aan verschillende activiteiten om punten te verzamelen in verschillende categorieën. Zo kunnen ze punten verdienen voor zichzelf, maar ook voor de class waarmee ze spelen.

Spelers kunnen hun class helpen door PvE-content in Destiny 2 te spelen. Via een competitieve Strike-playlist kunnen spelers medailles verdienen en strijden om wekelijkse highscores. Iedereen kan beloningen vrijspelen, zoals de Heir Apparant Exotic Machine Gun en Catalyst, een Legendary SMG, een Exotic schip en meer.

Aan het einde van elke week worden gouden, zilveren en bronzen aura’s via een podiumceremonie toegekend aan elke class op basis van hun huidige status. Tijdens de sluitingsceremonie op 24 mei wordt de winnende class bekendgemaakt. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)