EA bevestigt FIFA 22 cross-play test voor PS5, Xbox Series X/S en Stadia

Tot en met FIFA 19 was ik een die hard FIFA-fan en speelde ik dagelijks mijn potjes voetbal. Met de release van FIFA 20 kwam daar abrupt een eind aan. Nu FIFA 22 gratis is op PS5 wil ik de draad toch eens proberen weer op te pikken.

Als er een game is die uiterst geschikt is voor cross-play, dan is dat toch FIFA? Dat hebben ze bij EA eindelijk door. De studio heeft dan ook bevestigd dat er een FIFA 22 cross-play test zit aan te komen voor PS5, Series X|S en Stadia.

We’re eager to let our players connect across multiple platforms, and in the near future we’ll be testing Cross-play functionality in Online Seasons and Online Friendlies on the PlayStation 5, Xbox Series X|S, and Stadia versions of EA SPORTS FIFA 22. We’re looking forward to seeing your feedback on Answers HQ and we’ll cover everything you need to know about Cross-play in this article. We’ll let you know when this Cross-play test kicks off on EAFIFADirect as well as in-game.”

So let’s jump right in.”

Zodra de test beschikbaar is, kun je ervoor kiezen om tegen gamers op die platformen te spelen in Online Seasons en Online Friendlies. Tegenvaller is wel dat PS4- en Xbox One-spelers naast het veld vallen.

Nu is het nog wachten op een datum voor die test.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)