Trailer voor nieuwe horror-thriller Sewer Gators

Iemand bekend met Sharknado? En vind je die film goed? Dan zal de nieuwe horror-thriller Sewer Gators je zeker kunnen bekoren.

Het verhaal van deze prent gaat als volgt: Wanneer moorddadige alligators chaos ontketenen vanuit de riolen van een klein stadje in de Amerikaanse staat Louisiana is het aan een lokale sheriff, een alligator expert en een oude krokodillenjager om de beesten te doden.

Hoe ze dat doen? Dat wil je niet weten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)