Knappe en stijlvolle launch trailer voor Trek to Yomi

Trek to Yomi zal veel gamers misschien niets zeggen, maar geloof me, dit wordt een sleeper hit. De game is vanaf morgen 5 mei beschikbaar op alle platformen (behalve Switch), en zit ook in Xbox Game Pass op dag van launch. Check dus zeker de launch trailer.

Deze knappe game, volledig in zwart/wit trouwens (net Ghost of Tsushima ook in zwart/wit speelbaar was) neemt je mee op een verhaal waarin wraak centraal staat.

Laat je bekoren en verleiden door de launch trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)