Halo Infinite – Season 2: Lone Wolves launch trailer

Halo Infinite Multiplayer

Eindelijk is Halo Infinites Season 2, getiteld Lone Wolves. Voor heel wat spelers het moment om (misschien) terug te keren naar de multiplayer van Halo Infinite en te genieten van de nieuwe content.

Season 2 bevat alvast twee nieuwe multiplayermappen, zijnde Breaker voor Big Team Battle en Catalyst voor Arena. Daarbovenop krijgen we ook wat verhalende content die de focus legt op Spartan Sigrid Eklund en Spartan Hieu Dinh.

Samen met een gratis Lone Wolf armor core en een nieuwe Fracture Core, is er ook een nieuwe Battle Pass die 1000 credits bevat. Het Interference-evenement is momenteel live tot 15 mei en biedt de kans om 10 verschillende cosmetica te verdienen via de Event Pass. Het Alpha Pack-evenement loopt van 19 juli tot 1 augustus en bevat ook 10 cosmetics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)