Nieuwe Sniper Elite 5-trailer toont de belangrijkste functies en spelmodi

Sniper Elite 4

Binnenkort kunnen we weer lekker snipen en onze glorieuze kills herbekijken met die über coole X-ray Kill Cam. Ik ben dan ook een absolute fan van de Sniper Elite-reeks en heb heel veel zin in deze nieuwe telg.

Ontwikkelaar Rebellion serveert ons vandaag een nieuwe trailer voor Sniper Elite 5 vrijgegeven waarin de functies en speltypen van het spel centraal staan, inclusief een eerste blik op de multiplayer en Invasion Mode.

In de nieuwe Invasion Mode kan een andere speler aan je spel deelnemen als sluipschutter van de Duitsers, met de opdracht Karl op te jagen en uit te schakelen. De binnenvallende speler kan gebruik maken van AI Axis-soldaten om Karl’s locatie te vinden. Ondertussen kan Karl gebruik maken van telefoons die in het level zijn geplaatst om informatie te verzamelen over de indringer en hun locatie.

Benieuwd of deze modus zal aanslaan bij de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Nieuwe Sniper Elite 5-trailer toont de belangrijkste functies en spelmodi'

  1. Kijk er wel naar uit, heb net Sniper Elite 4 voor een prik aangeschaft.
    Daar de game een PS5-update heeft gekregen dacht ik: “Waarom niet?”
    Het is ouderwets genieten.

Reacties zijn gesloten.