fbpx

Verwijderde scène uit Uncharted-film toont hoe Nathan en Sam inbreken in een museum

Uncharted Movie

Binnenkort verschijnt Uncharted (de film) op Blu-ray en DVD. In de aanloop van deze release later deze maand, gooide Sony een scène online die de film uiteindelijk niet haalde.

In de Uncharted-film speelt Tom Holland (bekend als Spider-Man) een jongere versie van Nathan Drake. In deze verwijderde scène zien we een nog jongere Nathan Drake die samen met zijn broer Sam een museum binnenbreekt.

BrunoB gaf in zijn review Uncharted een ondermaatse 4: “Ondanks alle productionele problemen is Uncharted er dan toch gekomen. Maar het is helaas niet de game verfilming geworden die de fans verdienen. En eerlijk gezegd: misschien had die er ook nooit kunnen komen want de cutscenes van de games zijn al van zo’n hoge kwaliteit dat de film aanvoelt als een flauw afkooksel. In de ondertussen wereldberoemde woorden van Nathan Drake is Uncharted: de film een dikke vette: No, No, No, Nooooo!”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: