fbpx

Regisseurswissel voor tiende Fast & Furious-film

Vin Diesel sprak in de zevende film de beroemde woorden,”I don’t have friends, I have family.” Daar mag de Franse regisseur Louis Leterrier zich binnenkort bijrekenen aangezien Justin Lin bedankte voor de productie van Fast X.

De opnames waren nog maar net begonnen en moesten snel op pauze worden gezet door dit nieuws. De maker van onder andere The Incredible Hulk en de twee Transporter films neemt sinds vorige week het stuur over voor de avonturen van Toretto en Co te verfilmen.

De aanleiding van het opstappen zou liggen aan het moeilijke gedrag van Vin Diesel. Te laat komen, out of shape zijn en het script niet kennen werden als argumenten door Lin aangehaald. De spreekwoordelijke emmer met in dit geval motorolie is dus helemaal overgelopen ondanks vijf films geregisseerd te hebben uit de franchise.

Hopelijk houdt de Fransman het langer vol. In onderstaande video is duidelijk te zien dat Justin Lin niet met de volle zin op video wil met de acteur.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: