Waarom zou je Elden Ring niet spelen met een Fisher-Price controller?

Iedereen heeft wel een rare kronkel in zijn hersenen en bij Twittergebruiker Rudeism uit zich dat door spellen te spelen met zelfgebouwde controllers.

Als we even terug gaan kijken op zijn YouTube is de Nieuw-Zeelander niet aan zijn proefstuk toe. Hij speelde eerder al games zoals Rocket League met een Guitar Hero controller. Counter-Strike: Global Offensive, Portal en Surgeon Simulator passeerden eerder ook al de revue.

Als je dacht dat dit het bizarste was dan heb je het mis. In de tijdspanne van zijn hobby speelde hij Overwatch met theekopjes, World of Warcraft op een dancepadmat en Dark Souls met een pan. Zijn slogan luid “I play games wrong” en zijn laatste creatie ligt volledig in lijn van deze zin. Hij maakte van een speelgoedcontroller van het merk Fisher-Price een perfect werkende Xbox controller. Niet zijn gekste ontwerp zegt ie zelf maar wel zijn mooist afgewerkte.

Zijn nieuwe doel is Elden Ring uitspelen. Malenia, Blade of Miquella zal raar opkijken wanneer ze hem ziet afkomen met dat kleurrijke ding. Ohja kleine sidenote: de controller maakt dezelfde irritante geluidjes als de originele versie.

Wat vinden jullie zijn opmerkelijkste uitvinding?

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”