Apex Legends: Saviors – gameplay trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Saviors, de volgende grote update voor de bekroonde Battle Royale-game.

Aan de kust van Storm Point is een enorme leviathan opgedoken, waardoor gevaarlijke nieuwe IMC Armories aan het oppervlak zijn geraakt. 

Saviors introduceert tevens de nieuwste Legend en heldhaftige verdediger Newcastle, die tijdens de epische strijd met de leviathan al heeft bewezen dat hij te allen tijde in de vuurlinie springt om zijn team te beschermen met zijn schild. Spelers kunnen aan de slag met een nieuwe Battle Pass en upgrades voor Ranked die skills en teamwork nog beter belonen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)