Survival horror game The Quarry bereikt goudstatus

The Quarry

Supermassive mag zich ondertussen rekenen tot de betere ontwikkelaar van survival horrorspellen waarin het verhaal centraal staat. Dat bewees het met Until Dawn en het eerste deel van de Dark Pictures Anthology. Binnenkort willen ze die prestatie nog eens herhalen met The Quarry.

The Quarry dat meer neigt naar Until Dawn dan naar de Dark Pictures games, lees tienerhorror, en dat zo’n 186 verschillende eindes zou kennen (astemblieft!) heeft ondertussen de goudstatus bereikt.

Dat betekent dat niets de release op 10 juni nog kan tegenhouden.

Opvallend: De game bevat ook een nieuw spelmechanisme dat beschikbaar zal zijn zodra je het spel hebt uitgespeeld, waardoor je een select aantal sterfgevallen ongedaan kunt maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)