“Payday 3 is in volle productie, maar we kunnen er nog niet veel over vertellen”

Toen ons coöp-clubje op zoek was naar een nieuwe coöp game kwam ook Payday ter sprake, maar zowel Payday als Payday 2 hebben reeds enige jaren op de teller staan. We hopen dan ook dat Payday 3, dat in juni vorig jaar werd aangekondigd, er snel komt.

Zoals het er naar uitziet na een Reddit AMA met ontwikkelaar Starbreezes community manager Elisabeth moeten we nog tot ‘ergens’ in 2023 wachten.

De game is volop in productie liet ze weten, en de release is voorzien voor ergens in 2023. Maar ze voegde er wel meteen aan toe dat ze er nog niet veel over kon (of mocht?) vertellen.

Payday 3 is in full production now, but we are still limited on what we can say about that.

De AMA onthulde ook dat Starbreeze twijfelt over het gebruik van de Unreal Engine 4 of Unreal Engine 5 voor de ontwikkeling van Payday 3.

Onze technische afdeling kijkt naar de haalbaarheid van beide opties, we zullen zien waar we uitkomen zodra ze klaar zijn met hun onderzoek.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)