Star Wars Jedi: Fallen Order 2 verschijnt in 2023 en enkel op PS5, Series X/S en PC

Het is nog even wachten, tot in 2023, op de sequel voor een van de beste, misschien wel het beste, Star Wars game van de voorbije jaren. Maar we gaan niet klagen aangezien we al content zijn dat er een sequel komt.

Het ziet er echter naar uit dat niet iedereen zal kunnen genieten van Respawn Entertainment’s Star Wars Jedi: Fallen Order 2.

Volgens VentureBeats Jeff Grubb, toch wel een befaamde insider, schuilen er namelijk flinke adders onder het gras. Zo laat hij verstaan in zijn recente aflevering van Grubbsnacks dat de game verschijnt in 2023, maar enkel op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Toch wel een domper op de feestvreugde voor gamers die nog met een ‘oude’ console zitten.

Door dit te doen zal het team zich geen zorgen hoeven te maken over de verschillen tussen beide generaties bij het ontwikkelen zegt hij.

Het maakt het makkelijker om je gewoon te distantiëren van die miljoenen PS4’s en Xbox Ones die er in de wereld zijn als je in 2023 bent,” voegde hij eraan toe, “en je gaat het een aantal maanden heel gemakkelijk maken om een Xbox Series X te krijgen, waarschijnlijk een paar maanden voor nu en dan wanneer het eigenlijk oké is om een PS5 te krijgen.”

We komen ongetwijfeld meer te weten tussen 26 en 29 mei wanneer het Star Wars Celebration-event doorgaat in Anaheim.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)