Op 3 mei onthult Blizzard zijn eerste mobiele Warcraft game

World of Warcraft

Diablo Immortal is Blizzards eerste mobiele game dat zich afspeelt in het Diablo-universum. Volgende in het rijtje is Warcraft, dat ook een mobiele game krijgt. Hoe die zal heten en wat we mogen verwachten, dat vernemen we op 3 mei maakt de uitgever/ontwikkelaar bekend.

Dat kondigde Blizzard zelf aan via onderstaand Twitter-bericht. Er komen dus spannende tijden aan voor de Warcraft-fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)