Alpha gameplay beelden van Skull and Bones gelekt

Ook wij waren onder de indruk toen Ubisoft op E3 2017 de eerste teaser toonde voor hun piratenspel Skull and Bones. Ondertussen legde de titel een heuse lijdensweg af, maar toch zegt Ubisoft, verschijnt hij in 2023.

Op Reddit zijn nu beelden gelekt van de alpha test van de game. Deze geven ons een klein idee van wat we zoal mogen verwachten van Skull and Bones. Uiteraard is dit nog vroeg materiaal dus laat je zeker niet misleiden. En het ziet er niet slecht uit om eerlijk te zijn.

Je kan de beelden, zo’n 4 minuten, bekijken via deze link.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)