Dying Light 2 viert update met dubbel XP-weekend

Dying Light 2 is zonder twijfel een van de betere games van het moment, daar hoef je niet aan te twijfelen. Recent kreeg de game nog een flinke update en om daar optimaal van te genieten pakt Techland uit met een dubbel XP-weekend.

Dying Light 2 is onlangs bijgewerkt naar versie 1.3. Deze introduceert de New Game Plus-modus, een console Field of View-schuifregelaar en een groot aantal co-op- en gameplayverbeteringen.

Bovendien maakt dit weekend uit van de zogenaamde booster events die de game mag verwachten de komende maanden.

  • Week 1: Dubbel XP weekend – 28 april – 2 mei
  • Week 2: Trove of Crystals weekend – 5 mei – 9
    (Betere kristalkernen in Dark Hollows)
  • Week 3: Blue Moon weekend – 12 mei – 16 mei
    (Verbeterde immuniteit tegen nachtinfecties en chemische weerstand)
  • Week 4: Hypermode weekend – 19 – 23 mei
    (Vijanden katapulteren in de lucht bij impact)

Profiteer van de voordelen van het Blue Moon- en Hypermode-weekend om nog meer plezier te beleven aan het spel dankzij extra kracht en immuniteit!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)