Scoor PlayStation games voor minder dan 20 euro in PSN Store-lentekoopjes

Waarom zou je een game bij launch tegen 60-70-80 euro kopen als die zelfde game binnen de drie maanden reeds in prijs zakt? Uiteraard omdat je fan bent, met de hype mee wil zijn, of gewoon er de centen voor hebt.

Maar dat laatste is niet voor iedereen het geval natuurlijk. Gelukkig pakken de grote huizen regelmatig uit met koopjes zodat de iets minder begenadigde gamer alsnog kan genieten van de beste en plezantste games van het moment.

Dat is nu het geval in de PlayStation Store. Er lopen namelijk twee deals, enerzijds de Gouden Week (kortingen tot 75 procent) waarin je vooral games van Aziatische uitgevers zoals SEGA, Bandai Namco en Square-Enix kan scoren. Anderzijds loopt ook de Games voor nog geen 20 euro-actie waarbij je dus een heleboel kleppers voor minder dan 20 euro aan je collectie kan toevoegen.

Bij mij viel spontaan The Ascent op PS5 in mijn ogen. Die gaat bijvoorbeeld van 29,99 naar 19,49 euro. Of Sniper Ghost Warrior Contracts voor 11,99 euro.

En als je dan toch bezig bent: It Takes Two, de Game of the Year van 2021, is de deal van de week voor slechts 15,59 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)