Zijn Bandai Namco’s Tekken 2, Ridge Racers 2 en Mr Driller de eerste classic games voor PS Plus Premium-abonnees?

PlayStation Plus

Zoals we allemaal weten heeft PlayStation zijn twee abonnementendiensten, namelijk PlayStation Plus en PlayStation Now in de mixer gegooid om met een antwoord te komen op Xbox Game Pass. Een van die nieuwe diensten heet nu PlayStation Plus Premium.

In dat Premium-abonnement zou je ook aan de slag kunnen met games uit lang vervlogen tijden. Wat voor deze drie titels uit de stal van Bandai Namco zeker het geval is.

Volgens Reddit-gebruiker the_andshrew die wat heeft zitten graven en minen in de backend van PSN zouden vijf originele PlayStation- en PSP-games deel uitmaken van de Premium service.

Dit zijn, volgens hem, Tekken 2, Mr Driller en Ridge Racers 2. De eerste twee games verschenen in 1996 en 1999 voor PlayStation 1. Ridge Racers 2 kwam in 2006 uit voor de PSP.

Uiteraard is dit niet bevestigd maar het zijn wel leuke oudjes als je het mij vraagt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)