Crackdown 3-team werkt aan een onaangekondigde Xbox-titel

De eerste Crackdown op Xbox 360 in 2007 was best een vermakelijke game, ook al was ik niet echt fan. Crackdown 2 was al een pak minder en Crackdown 3 daar zwijgen we beter over…

Werkt het team nu aan een opvolger, of een gelijkaardige game? Dat zou best wel eens kunnen.

Volgens Tech 4 Gamers werken Xbox Games Studios-veteranen James Goddard, Mark Simon en Dave McCrate al enkele jaren samen aan een onaangekondigd project.

Simon was Design Director voor ReCore en Crackdown 3 en werkte al sinds 2017 aan het nieuwe project, volgens zijn LinkedIn-profiel. Goddard was een Design Director op Ryse: Son of Rome en Crackdown 3 en kwam in 2019 bij het project. McCrate, ten slotte, was een Senior Producer op Crackdown 3 en kwam ook bij het nieuwe project in 2019.

Als ik de heren hun naam zie staan, dan zou ik toch liever een sequel hebben op Ryse: Son of Rome, of waarom niet, ReCore.

De toekomst zal uitwijzen of het Crackdown 4 of toch nog iets anders gaat worden. Krijgen we iets te horen of te zien op 12 juni?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Crackdown 3-team werkt aan een onaangekondigde Xbox-titel'

Reacties zijn gesloten.