PS4 launch trailer voor Sherlock Holmes Chapter One

Ontwikkelaar Frogwares pakt uit met een release trailer voor Sherlock Holmes Chapter One op PS4 die werd gemaakt met opgenomen captured footage.

Sherlock Holmes Chapter One is een derde-persoons, open-wereld, verhaal-gedreven detective thriller.

Het verhaal is een creatieve reconstructie van Sherlocks eerste stappen op zijn weg om het beroemde, gebrekkige en destructieve genie te worden dat de wereld heeft leren kennen.

Het verhaal speelt zich af op het mediterrane eiland Cordona, waar Sherlock zijn jeugd doorbracht. Hij keert nu als jongvolwassene terug om de ware antwoorden te vinden op de mysterieuze dood van zijn moeder, al die jaren geleden, die hem wees maakte en hem naar Londen stuurde.

Het spel is opgebouwd rond een systeem van “no hand holding” detectivewerk, wat betekent dat spelers alle hulpmiddelen die ze tot hun beschikking hebben zullen moeten gebruiken om de aanwijzingen bij elkaar te puzzelen en de verschillende mysteries die het eiland verbergt op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)