Speel nu Wolfenstein: Enemy Territory, The Elder Scrolls: Arena en The Elder Scrolls II: Daggerfall gratis op Steam

The Elder Scrolls Arena

Eind februari wisten we jullie te melden dat Bethesda zijn eigen gameslauncher zou sluiten en de overstap zou maken naar Steam. Eind mei is het definitief gedaan met de Bethesda-launcher, maar de uitgever strooit met cadeautjes om het leed te verzachten.

Bethesda is al druk bezig met het overzetten van zijn games, want je vindt ondertussen al heel wat klassiekers terug in de winkel van Steam. Enkele voorbeelden daarvan zijn The Elder Scrolls Adventures: Redguard en An Elder Scrolls Legend: Battlespire.

Veel betaal je niet voor deze klassiekers, maar enkele van deze games kan je nu ook helemaal gratis en voor niks spelen! Het gaat om Wolfenstein: Enemy Territory uit 2003, The Elder Scrolls: Arena uit 1994 en The Elder Scrolls II: Daggerfall uit 1996.

Ideaal om je jeugd nog eens te herbeleven denk ik dan! 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.