Gameplay trailer vertelt je alles over Warstride Challenges

Warstride Challenges is een razendsnelle first person shooter ontwikkeld door Dream Powered Games en uitgegeven door Focus Entertainment. Zelf was ik niet bekend met deze game maar daar brengt deze nieuwe gameplay trailer nu verandering in.

Warstride Challenges is sinds 19 april beschikbaar op early access en de makkelijk te leren maar moeilijk te beheersen gameplay heeft al een solide en groeiende community veroverd.

De video van vandaag moet nieuwkomers nu helpen hun eerste stap te zetten, wat tips te leren en zich voor te bereiden op de strijd.

Ga de strijd aan met de ghost van elke speler met de Nemesis Mode, een eenvoudige functie waarmee je iedereen als concurrent kunt toevoegen. Dankzij de level editor, en de groeiende community van Warstriders, creëer en deel je je eigen uitdagingen en laat je je vaardigheden zien op volledig aanpasbare en dodelijke proeven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)