fbpx

Pokémon fan breit meer dan 500 verschillende soorten

“Gotta brei ’em all!”, Dit is exact wat Reddit gebruiker pokemoncrochet heeft gedaan. Al dan niet op de theme song van de razend populaire reeks.

De community van Pokémon is op zijn zachtst uitgedrukt vrij uniek. De gebruiker postte vandaag een video van bijna 9 minuten op r/pokemon waarin werd getoond welke Pokémons er allemaal uit de wol zijn ontstaan. Het doel van de meneer of mevrouw achter het project is om zijn of haar Pokédex te vervolledigen en dus een unieke collectie op te bouwen. Het moet gezegd worden er zitten een paar pareltjes tussen zowel van de eerste tot de laatste generatie.

Het begon met Banette in april 2015 en de laatste creatie tot dusver dateert van maart dit jaar in de vorm van een Croconaw. Het assortiment poppetjes wordt sowieso uitgebreid aangezien de 9de generatie ‘Scarlet and Violet’ is aangekondigd voor eind dit jaar. Hoeveel er dat gaan zijn is nog niet bekend aangezien enkel de 3 starters zijn aangekondigd door Nintendo.

De unieke hobby wordt uitgelegd via de comments op Reddit. De pokebreier (see what i did there) baseert zich op een referentiefoto en gaat dan aan de slag met enkele basissteken en bouwt zo verder tot het eindresultaat. Hij of zij zal nog jaren zoet zijn als je weet dat er ongeveer 100 per jaar worden gemaakt en de collectie 503 van de in totaal 905 Japanse beestjes telt. Massaal Curverboxen voor opslagruimte aankopen en meters wol halen bij de plaatselijke textielboer is dus de boodschap!

Het avontuur kan je op de voet volgen via dit profiel.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

6 gedachten over “Pokémon fan breit meer dan 500 verschillende soorten

Reacties zijn gesloten.

%d