fbpx

A Plague Tale: Requiem krijgt een 40 minuten durende speelbare PC demo op 11 juni

A Plague Tale Requiem

Goed nieuws voor de fans van A Plague Tale, waaronder ikzelf, die uitkijken naar de release van de sequel die als achtervoegsel Requiem meekreeg.

We vernemen namelijk dat de game op 11 juni een speelbare pc-demo krijgt van 40 minuten.

Zelf ben ik geen fan van demo’s omdat ik de games waar ik naar uitkijk met een onbevlekt oog wil aanvangen op dag van release. Gamers die echter nieuwsgierig zijn en al een voorsmaakje willen krijgenn, die noteren dus maar beter 11 juni in hun agenda.

Opgelet echter, die demo spelen gaat niet zomaar vanzelf. En ontneemt mij alvast de moed om er aan te beginnen, maar bon.

Je kan de demo van A Plague Tale: Requiem spelen tijdens het Tribeca Games Festival op 11 juni. PC-gamers hebben een Xbox-controller nodig, en moeten een timeslot reserveren zodra de tickets op 2 mei live gaan.

Deze demo’s zullen beschikbaar zijn voor het publiek via de streaming service Parsec. Zodra de inschrijvingen openen op 2 mei, zullen PC gamers een timeslot moeten boeken. Daarna moeten ze zich aanmelden bij Parsec met de e-mail waarmee ze de demo hebben geboekt en de app downloaden op hun pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: