GTA 5-update voegt motion blur slider toe op PS5 en Xbox Series X/S

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition

Gamers die GTA 5 op next-gen spelen, en dan bedoelen we PS5 en Xbox Series X/S, hebben er weer een coole update bij op hun favoriete spelplatform.

Een nieuwe update voor Grand Theft Auto 5 heeft namelijk een motion blur slider toegevoegd op de nieuwe generatie spelconsoles.

Dit is wel belangrijkste toevoeging, samen met het fixen van een matchmaking-probleem dat zorgde voor een erg lange overgang van Story Mode naar GTA Online is ook verholpen.

Ook werd er een probleem verholpen waarbij de adaptive trigger feedback op de door Hao’s Special Works opgewaardeerde Grotti Turismo Classic te sterk was.

Op Xbox Series X|S werden diverse audioproblemen aangepakt zodat deze ook van de baan zijn.

Daarnaast zijn er nog een heleboel fixes, tweaks en verbeteringen die niet alleen de nodige verbeteringen toevoegen op PS5 en Series X/S maar ook op PS4 en Xbox One.

De volledige lijst opsommen gaan we niet doen, maar als je daar zin in hebt, dan kan je hier de patch notes even checken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)