Super Mario Bros.-film verschuift naar april 2023

Super Mario Nintendo

De populairste loodgieter, al was hij dat aanvankelijk niet, een loodgieter bedoelen we dan, moet nog even wachten voor hij kan schitteren in zijn eigen film…

We hebben namelijk vernomen dat de in productie zijnde Super Mario Bros.-film verschuift naar april 2023. Dat is een uitstel van ongeveer een jaar als onze rekenkennis ons niet in de steek laat.

Dat slechte nieuws werd bevestigd via Twitter door niemand minder dan Nintendo’s iconische spelontwikkelaar Shigeru Miyamoto. Hij stuurde onderstaande boodschap de wereld in via Elon Musks platform.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)