Dying Light 2 krijgt morgen New Game+ en meer coole stuff

Dying Light 2 ging reeds meer dan 5 miljoen keer over de toonbanken. En dat succes is voor een stuk ook te wijten aan het feit dat Techland de game op regelmatige basis blijft ondersteunen met nieuwe content zodat er altijd wel iets nieuws te beleven valt.

Getuige hiervan het feit dat de game vanaf morgen, woensdag 27-04, op heel wat nieuws kan rekenen.

Om te beginnen natuurlijk de New Game+ modus, aangevuld met onder andere nieuwe encounters, bonussen, en voor PS5 en Xbox consoles, een FOV slider.

Daarnaast pakt de update ook problemen met de co-op aan, en is er nieuwe endgame content.

In de New Game+ behouden Dying Light 2-spelers hun character progressie terwijl ze kunnen rekenen op nieuwe rewards exclusief voor deze modus. Deze omvatten 30 nieuwe items om Aiden’s gezondheid en uithoudingsvermogen te maximaliseren.

Onderstaande trailer gunt ons een blik op dit alles.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)