Nintendo Switch Sports vanaf vrijdag verkrijgbaar, beluister hier het themalied

Nintendo Switch Sports

Vrijdag is het zover. Dan kunnen we ein-de-lijk weer zorgeloos sporten op onze Nintendo Switch-console. Nintendo brengt dan namelijk het vervolg op de markt van het razend populaire Wii Sports.

Die game kreeg iedereen gratis meegeleverd bij de Nintendo Wii en zorgde ervoor dat jong, oud en ouder uit de zetel stapte en een potje ging tennissen of bowlen. Die sporten zijn in deze Nintendo Switch Sports gelukkig ook opnieuw van de partij, maar ze worden wel bijgestaan door enkele nieuwe toevoegingen.

Met de joy-cons ga je nu ook kunnen voetballen, volleyballen, badmintonnen én chambara spelen. Dit laatste is een soort zwaardvechtspel. In het najaar krijgen we nog een zevende sport voorgeschoteld: golf.

Om de release van Nintendo Switch Sports op 29 april in de kijker te zetten, heeft het Japanse bedrijf het themalied al online gegooid.

Begin die spieren maar al op te warmen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.