Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt “de meest geavanceerde ervaring in de geschiedenis van de franchise”

Een straffe uitspraak maar eentje die niet uit onze mond komt. Het gaat niet goed met Call of Duty en dus kan de volgende telg in de reeks, namelijk Modern Warfare 2 (versie 2022 dan) maar beter ijzersterk uit de hoek komen.

Daar hebben ze zowel bij Activision als bij ontwikkelaar Infinity Ward alvast het volste vertrouwen in zo blijkt. Zelf zeggen beide partijen namelijk in hun eerste kwartaalcijfersrapport dat Call of Duty: Modern Warfare 2 “de meest geavanceerde ervaring in de geschiedenis van de franchise” wordt.

Wat we juist mogen verwachten van Modern Warfare 2 dat is nog koffiedik kijken. Eerdere lekken gaven wel aan dat de single player-campagne ons zou meenemen naar Latijns-Amerika waar we als lid van Task Force 242 de Colombiaanse drugskartels het leven zouden moeilijk maken. Ook was er sprake van een Escape from Tarkov-achtige PvPvE-modus.

Vandaag duiken er bovendien geruchten op dat de reveal zou plaatsvinden in mei, iets vroeger dan we gewoon zijn. Dit natuurlijk om de slechte berichten rond Vanguard te counteren en diens slechte verkoop op te vangen.

Ook werd intussen bevestigd dat de serie 2023 zal overslaan, en dat we op een tweejaarlijkse contentondersteuning mogen rekenen voor Modern Warfare 2. En last but not least worden zowel Modern Warfare 2 als Warzone 2 gebouwd op een nieuwe grafische engine.

Er is dus meer dan genoeg werk aan de winkel voor de teams bij Infinity Ward… Laten we hopen dat ze hun tijd en centen goed besteden en er in 2024 een dikke lap op geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)