Riders Republic Season 2 is nu beschikbaar

Liefhebbers van extreme sporten die amuseren zich ongetwijfeld te pletter met Ubisofts Riders Republic. Het goede nieuws voor hen is dat ze aan de start kunnen met Season 2.

Showdown, het tweede seizoen voor Riders Republic, is nu live op alle beschikbare platformen. Het nieuwe seizoen introduceert onder meer een nieuwe arena, een 6v6-multiplayermodus en nieuwe massaraces.

In dit gloednieuwe seizoen ontdekken spelers de nieuwe Showdown-arena met een eigen 6v6-multiplayermodus. In deze spannende modus nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk bliksem te verzamelen, met behulp van nieuw speelgoed dat zorgt voor waanzinnige actie.

Spelers dagen zichzelf uit in nieuwe massaraces, speciale outfits en het gloednieuwe speltype Wheeling-modus, waarin ze in stijl op één wiel rijden. Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid om een eigen in-game vriendenlijst aan te maken en er aan deel te nemen, en hun eigen community te creëren met de nieuwe clan-functie.

Verder introduceert dit seizoen een nieuwe seizoensprogressie met zeven wekelijkse spotlights, waar alle spelers exclusieve beloningen kunnen vrijspelen. Ook kunnen spelers deelnemen aan live activiteiten en evenementen, zoals het Rabbids Takeover-evenement dat op 18 mei van start gaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)