Realisme en authenticiteit staan centraal in nieuwe Company of Heroes 3-trailer

Als er een titel is waarvan ik graag zou hebben dat hij gisteren en niet vandaag in de rekken ligt, dan is dat Company of Heroes 3. Samen met Command & Conquer is dit toch een van de reeksen die mijn liefde voor het genre heeft doen ontstaan.

Ook nu weer laat de studio niets aan het toeval over, en dus mikken ze op realisme en authenticiteit. Twee eigenschappen die ook centraal staan in deze nieuwe trailer.

In een gloednieuwe video beschrijft Relic Entertainment hoe authenticiteit en realisme het slagveld tot leven hebben gebracht en hoe ze deze belangrijke pijlers hebben ontwikkeld voor Company of Heroes 3.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)