In Skate 4 kan je samen met je vrienden skaten en een skatepark bouwen

Skate

Eerder deze week kregen we wat vroege gameplay te zien van EA’s Skate 4. Vandaag duiken er wat meer details op rond de coöp-modus van de game.

Uit een recent artikel blijkt namelijk dat Skate 4 een coöp-modus bevat waarin skaters met elkaar kunnen samenwerken en het skatepark van hun dromen kunnen ontwerpen. Deze spelmodus zou door het leven gaan als de “Free Skate Mode”.

Deze modus zou gehost worden op een server waar spelers op elk moment aan mee kunnen doen. In deze Free Skate-modus kunnen spelers samen hun skateparken ontwerpen en bouwen, en ze in real-time testen.

Uit recente playtests blijkt alvast dat deze nieuwe modus enorm in de smaak viel bij de testers.

Nog volgens dat artikel zou Skate 4 heel wat features bevatten zoals we die kennen uit Forza of andere multiplayer games. Naast skins voor je eigen personage zal je ook skins kunnen vrijspelen voor je skateboard.

Er zal ook User Generated content beschikbaar zijn, voor en door spelers. Op deze wijze kunnen spelers hun creativiteit de vrije loop laten en hun personage en uiterlijk nog meer aanpassen.

Het ziet er dus wel naar uit dat het online gedeelte van de game een prominente rol zal spelen bij de release.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)