Spokenjagen wordt nog cooler in Ghostbusters VR

Als je fan bent van de Ghostbusters-franchise en altijd al eens hebt willen weten hoe het voelt om in de huid van een van de spokenjagers te kruipen, dan is Ghostbusters VR helemaal jouw ding.

Naast Illfonic’s eerder aangekondigde Ghostbusters game, werd er tijdens de Meta Quest Gaming Case nog een andere titel aangekondigd, namelijk Ghostbusters VR voor Oculus Quest 2.

De game wordt uitgegeven door Sony Pictures Virtual Reality en ontwikkeld door nDreams. In Ghostbusters VR speel je solo of met maximaal drie anderen en moet je het Ghostbusters HQ in San Francisco opstarten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)