The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution toont zich op de Meta Quest Gaming Showcase

The Walking Dead-fans, waaronder ook ik, moeten wachten tot in de herfst voor de resterende afleveringen van het finale seizoen. Maar hoe gaan we die tijd overbruggen? Misschien kan The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution, dat ook later dit jaar verschijnt, ons wat troost brengen?

Deze zombie VR-ervaring mocht natuurlijk niet ontbreken op de Meta Quest Gaming Showcase natuurlijk.

Ook in Chapter 2 gaan we weer op stap met The Tourist die zich een weg hakt en baant doorheen het door zombies geteisterde French Quarter van New Orleans. Wie het origineel gespeeld heeft, moet de gevolgen dragen van de beslissingen en keuzes die hij/zij in het verleden gemaakt hebben, en die allemaal een invloed hebben op het verdere spelverloop.

De sequel, die goed is voor 15-20 uur gameplay, bevat bovendien nieuwe wapens, nieuwe locaties, nieuwe vijanden en een nieuwe eindbaas.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)