Star Wars: The Force Unleashed doet het nu ook op Nintendo Switch

Op zoek naar een leuke Star Wars-titel voor je Nintendo Switch? Zoek niet verder! Met The Force Unleashed krijgt de Switch er een steengoede game bij, en die is nu beschikbaar.

Jij bent Starkiller, de geheime leerling van Darth Vader die getraind werd om de Jedi op te sporen en te vernietigen. Maak gebruik van verwoestende Force-krachten en combo’s met je lightsaber om Darth Vader te gehoorzamen. Gebruik de Nintendo Joy-Con-bewegingsbesturing om de verwoestende kracht van de Force echt te voelen of om een vriend(in) uit te dagen in de lokale 1-tegen-1-spelstand Duel!

Features:

– Speel als Darth Vaders ‘geheime leerling’ en vernietig iedereen die in de weg staat van je missie om Lord Vader te dienen. Ontdek het unieke verhaal dat zich afspeelt tussen STAR WARS: Revenge of the Sith en STAR WARS: A New Hope.

– Ontketen epische Force-krachten! Net als bij de oorspronkelijke release op de Nintendo Wii kun je verwoestende Force-krachten en combo’s met je lightsaber ontketenen met de optionele bewegingsbesturing van de Nintendo Joy-Con-controllers.

– Lokale multiplayerspelstand Duel. Kies uit 27 personages en neem het op tegen een vriend(in) om te bepalen wie de sterkste Jedi in de Melkweg is!

– Reis door het Star Wars-universum. Versla Jedi-meesters op bekende planeten, waaronder Cloud City en de Wookiee-thuisplaneet Kashyyk, of op andere unieke locaties zoals de bloemenplaneet Felucia en de schrootplaneet Raxus Prime.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)