Bekijk 30 seconden pre-alpha gameplay van Skate 4

skate-4-pre-alpha-footage

De Skate-serie is voor het gewone publiek misschien niet zo bekend als die van Tony Hawk, maar de kenners zullen je vertellen dat Skate de meest pure weergave van de kunst van het skaten was. Gamesjournalist Jeff Grubb stuurde een tweet rond waarin hij pre-alpha beelden van Skate 4 liet zien.

Na een onderbreking van twaalf jaar kondigde EA in februari aan dat de serie ‘binnenkort’ zou terugkeren, en nu lijkt het erop dat we de eerste beelden te zien krijgen van hoe het spel er min of meer uit zal zien.

De dertig seconden durende clip legt de focus duidelijk op de gameplay in plaats van de graphics. De clip geeft echter wel wat hints van flow, animatie en het personage dat een aardig stukje te voet rondloopt. Het gebied waar de game zich afspeelt zou ‘Fun City’ heten.

De nieuwe Skate-game is in ieder geval al sinds begin 2020 in de maak. In augustus 2021 liet de Twitter-pagina van Skate weten dat de game ook naar de pc zou komen, waarmee het de eerste game in de serie zou zijn voor pc gamers.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.