Razer introduceert nieuwste pc-soundbar de Leviathan V2

Een goede headset is onontbeerlijk als je optimaal wil presteren en genieten van je favoriete games. Maar een coole soundbar, dat is ook niet te versmaden.

Razer introduceert de Leviathan V2 (249,99 euro). Dit is de nieuwste pc-soundbar met twee full-range drivers, twee passieve radiatoren, twee tweeters en een naar beneden gerichte subwoofer. Het is bovendien de eerste gaming soundbar met THX Spatial Audio. Verder is hij voorzien Razer Chroma RGB-verlichting en kan hij worden verbonden via Bluetooth 5.2.

Info komt uit het persbericht, we hebben de soundbar niet getest.

De Razer Leviathan V2 is voorzien van twee full-range drivers, twee passieve radiatoren, twee tweeters en een naar beneden gerichte subwoofer. Dit zorgt voor heldere, duidelijke hoge tonen en een diepe, krachtige bas die elke entertainment-ervaring overtreft. De pc-soundbar met meerdere drivers is speciaal ontworpen om een volledig en natuurgetrouw geluid te leveren. De Leviathan V2 maakt gesprekken in games en films duidelijker, verhoogt de spanning in actiescènes en laat soundtracks nog beter klinken.

De nieuwste PC-soundbar van Razer biedt ook THX Spatial Audio die via de PC kan worden geactiveerd. Daarnaast is de Razer Leviathan V2 voorzien van Razer Chroma RGB met 18 verlichtingszones op de luidsprekers, zodat gamers hun spel nog intenser kunnen beleven en de RGB volledig kunnen aanpassen met allerlei patronen voor dynamische in-game lichteffecten.

Verder biedt de Razer Leviathan V2 ondersteuning voor Bluetooth 5.2. Zo kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen gekoppelde apparaten en genieten van een stabiele verbinding. Naast het compacte ontwerp heeft de Razer Leviathan V2 ook afneembare voetjes. Hiermee kunnen gamers de soundbar in de perfecte hoek onder de monitor zetten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)