THQ Nordic kondigt Way of the Hunter aan

Aangezien ik een echte dierenvriend ben, ben ik niet zo’n fan van hunting games. Dat wil echter niet zeggen dat jij er niet van en kan genieten natuurlijk. Als jij fan bent van het genre dan zal Way of the Hunter je misschien kunnen bekoren.

In deze game kruip je de huid van een ervaren jager die net de jachthut van zijn grootvader heeft overgenomen en de familietraditie van de verkoop van hoogwaardig wildvlees kan voortzetten.

Een verscheidenheid aan biomes biedt je een uitgestrekt gebied en prachtige natuur om te verkennen. De jager wordt uitgedaagd om dierensporen te observeren terwijl hij zijn prooi zorgvuldig besluipt en niet ontdekt wordt door zijn vlijmscherpe zintuigen.

Way of the Hunter’s grote selectie van authentieke jachtuitrusting en wapens, inclusief gelicenseerde geweren en scopes, worden versterkt door realistisch gebruik van vuurwapens en kogelfysica.

Het spel bevat twee uitgestrekte jachtgebieden in een open wereld – één in de VS en één in Europa – elk 144 km² groot en met een eigen gesimuleerd ecosysteem voor wilde dieren.

In de coöp multiplayer kunnen spelers zich in de ontzagwekkende natuur wagen en de spanning van de achtervolging delen tijdens hun grootste jachtavonturen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)