F1 2022 verschijnt op 1 juli

Het nieuwe F1-seizoen mag dan al begonnen zijn, op de nieuwste game is het nog wachten tot 1 juli. Dit nieuws werd vandaag via een aankondigingstrailer bekendgemaakt door ontwikkelaar EA Sports en Codemasters.

De nieuwste titel bevat het 2022 FIA Formula One World Championship met zijn nieuwe hybride auto’s en vernieuwde regels, inclusief F1 Sprint races.

Ook zal de game het International Autodrome voor de eerste GP van Miami bevatten samen met updates voor de echte circuitwijzigingen in Australië, Spanje en Abu Dhabi.

F1 2022 zal ook een nieuw speltype genaamd F1 Life bevatten waarmee spelers volgens EA Sports ‘in de glamoureuze wereld van de Formule 1 kunnen stappen’.

De PC-versie van de game ondersteunt ook VR-functionaliteit via Oculus Rift en HTC Vive.

De game zal verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Alle info over de game kan je hier terugvinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'F1 2022 verschijnt op 1 juli'

  1. “F1 2022 zal ook een nieuw speltype genaamd F1 Life bevatten”
    F1 Life is gen speltype maar “F1® Life, een nieuwe ruimte die je kunt vrijspelen en waarin je kunt pronken met supercars, kleding en accessoires.”

Reacties zijn gesloten.