Geplande release voor God of War Ragnarok blijft in 2022

God of War Ragnarok zal toch één van de games zijn die op ieders wenslijstje staat. Het is intussen vier jaar geleden dat de God of War-franchise een reboot kende met de game uit 2018. Nu de game naar verwachting in 2022 op de markt zal komen, hopen fans dat Sony binnenkort nieuwe updates over de game zal vrijgeven, maar het lijkt erop dat Santa Monica Studio, de studio achter Ragnarok, daar nog niet helemaal klaar voor is.

Ter ere van het vierde jubileum van God of War (2018) deelde ontwikkelaar SIE Santa Monica Studio onlangs een boodschap van de creatieve regisseur Cory Barlog op Twitter. Na fans te hebben bedankt voor hun steun aan de vorige game, sprak Barlog kort over het vervolg, en zei dat hoewel de ontwikkeling nog volop bezig is, het team nog niet klaar is om iets nieuws te laten zien.

“Ik kan je garanderen dat het moment dat we iets hebben dat we kunnen delen, we dat zullen delen, want we willen niets geheimhouden,” zei Barlog. “Dus bereid je voor en weet dat er iets cools aankomt, en dat we bij Santa Monica enorm dankbaar zijn voor jullie support.”

Met dat in het achterhoofd lijkt het vrij waarschijnlijk dat Sony en de studio van Santa Monica zich de komende maanden op een onthulling voorbereiden. De E3 2022 is geannuleerd, maar we kunnen misschien een State of Play in mei of juni verwachten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.