Horrorklassieker Amnesia: Rebirth is nu gratis in de Epic Games Store

Fan van gratis games en horrorspellen? Dan moet je vandaag zeker naar de Epic Games Store surfen. Daar kan je namelijk vanaf vandaag de horrorklassieker Amnesia: Rebirth gratis aan je collectie toevoegen als je een EGS-account hebt.

Fans van horrorspellen weten al langer dan vandaag dat de Amnesia-reeks tot het beter horrorwerk behoort. En als je Rebirth nog niet hebt, dan kan je daar vanaf nu verandering in brengen, gratis.

Deze survival horrortitel uit 2020 is het derde deel in de Amnesia-serie, en een vervolg op The Dark Descent. Je speelt als Tasi Trianon en wordt wakker in de woestijn van Algerije. Je enige kans om te overleven hangt af van het uitzoeken van je verleden en het navigeren door Tasi’s “persoonlijke terreur en pijn”.

Het enige wat je moet doen is naar deze link surfen en de game downloaden. Zo eenvoudig is dat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)