Trailer geeft mooi overzicht van de maps uit Halo Infinite Seizoen 2

Halo Infinite Multiplayer

Op 3 mei schiet het tweede seizoen van de multiplayer van Halo Infinite uit de startblokken. Om ons er alvast wat warm voor te maken, heeft ontwikkelaar 343 Industries een trailer vrijgegeven waarin we kennis maken met de twee nieuwe maps.

Breaker is een scheepswerf waar schepen van de Banished ontmanteld worden. Catalyst is dan weer een uitgestorven dorpje van de Forerunners. Zij waren de bedenkers van de technologie achter de Ark en de Halo Array.

Naast deze twee nieuwe maps zouden er ook nieuwe game modes, events, playlists én een nieuwe battlepass uitgebracht worden op 3 mei.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.