Check de eerste erg vette trailer van Thor: Love and Thunder

Thor Love And Thunder

Heerlijk nieuws om de week mee te beginnen. Marvel heeft namelijk de eerste trailer vrijgegeven van Thor: Love and Thunder.

Wie spoilers wil vermijden leest best niet verder onder de officiële poster die werd vrijgegeven én kijkt ook maar beter niet naar de trailer. Want hoewel er traditiegetrouw weinig wordt weggegeven, krijgen we toch al een kleine blik op wat we mogen verwachten.

In de eerste plaats zien we The Guardians of The Galaxy de revue passeren, zonder Gamora uiteraard. Maar de film zou draaien rond het feit dat Thor beslist om het superheldengedoe achterwege te laten en op godenpensioen te gaan. Dat wordt echter pijnlijk kort wanneer The God Butcher (Christian Bale) beslist om alle goden uit te roeien. What’s in a name?

Thor beslist uiteindelijk om de hulp in te roepen van King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman). Het is echter tot Thors grote verrassing dat zij nu de kracht heeft om zijn machtige hamer, Mjolnir, te dragen in de strijd.

Na het fantastische Thor Ragnarok uit 2017 mocht Taika Waititi opnieuw in de regisseursstoel kruipen om het vervolg in te blikken.

Thor: Love and Thunder is vanaf begin juli te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.