Modder steekt Superman in Unreal Engine 5-demo van The Matrix Awakens

Superman Unreal Engine 5

Sinds vorige week kunnen ook pc-gamers aan de slag met de Unreal Engine 5-demo van The Matrix Awakens. En het heeft niet lang geduurd voordat modders zich hiermee helemaal uitleefden.

Zo heeft Tyson Butler-Boschma, Creative Director en oprichter van Toybox Game Studios, zich in zijn vrije tijd kunnen uitleven met de UE5-demo. Als Superman-fan heeft hij het The Matrix-personage vervangen door Superman. Hierdoor kan je nu al The Man of Steel rondvliegen in de Matrix-versie van New York.

Tyson zegt dat hij hoopt dat er met de komst van Unreal Engine 5 eindelijk een nieuwe, moderne Superman game wordt gemaakt en wil met deze aangepaste demo het vuur wat aanwakkeren bij de fans én ontwikkelaars.

Weet je niet wat te doen op deze Paasmaandag? Dan kan je de Superman-demo zelf spelen via deze link.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.