Blizzard lost twintig jaar oude bugs op in nieuwe update Diablo II: Resurrected

Diablo II

Eind vorig jaar lanceerde Blizzard de remaster van Diablo II: Resurrected. Deze werd best positief ontvangen door de fans en media, maar had toch nog aardig wat verbeterpunten.

Heel van van deze punten worden aangepakt in de nieuwe, stevige update die vorige week werd vrijgegeven. In de patch notes van update 2.4 lezen we naast een karrenvracht aan bugfixes ook de tweaks die aan de verschillende classes worden doorgevoerd.

Het opvallende is dat er twee bugs worden aangepakt die al in de game zitten sinds zijn initiële release 22 jaar geleden. Het gaat om bugs die problemen met enkele monsters oplossen. Enerzijds wordt de kracht van de fire enchanted-monsters generft die in de Nightmare-moeilijkheidsgraad te veel schade aanrichten. Anderzijds wordt de mana drain van monsters afgezwakt die meer mana afnamen spelers dan eigenlijk de bedoeling was.

Verder maakte Blizzard ook bekend dat er sinds de lancering van Diablo II: Resurrected op 23 september van vorig jaar al meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht werden van de game. Een mooi cijfer, zeker als je weet dat Blizzard hoopt nog heel wat gamers te verlekkeren om de game aan te schaffen met de start van het eerste Ladder-seizoen op 28 april.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.