Ook pc-gamers kunnen nu aan de slag met The Matrix Awakens-demo

De pc-gamers hebben er iets langers moeten op wachten, maar geloof ons, het is de moeite waard. Ook zij kunnen nu aan de slag met de indrukwekkende Matrix Awakens-demo.

Vorig jaar konden we op PlayStation 5 en Xbox Series X aan de slag met de gratis Unreal Engine 5-demo van The Matrix Awakens. Deze toonde toen al tot wat Epics nieuwe grafische engine in staat was op het vlak van realistische graphics op een grotere schaal en open-wereldprojecten.

Nu is het dus de beurt aan pc-gamers om hiervan te smullen.

Matrix Awakens is een gratis demo die speelbaar is via Unreal Engine 5 op PC. Hij is al beschikbaar op consoles en kan gratis worden gedownload van de Xbox/PS store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)