fbpx

The Matrix Awakens is een gratis Unreal Engine 5-ervaring voor PS5 en Xbox Series X

Vorige week verscheen er plots een afbeelding online voor iets dat doorging onder de noemer The Matrix Awakens. Vandaag weten we waar het over zou gaan.

The Matrix Awakens is een nieuwe Matrix-ervaring die naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt, volgens een bericht voor de demo die nu te downloaden is in de PlayStation Store en Xbox Games Store. Zo ben je helemaal klaar voor de release van de film!

Deze ervaring, ontwikkeld door leden van het originele filmteam, waaronder regisseur Lana Wachowski en het onvermijdelijke Epic Games, wordt omschreven als “een wilde rit in het realiteitsveranderende universum van The Matrix met optredens van Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss“.

Epic zelf voegt daar nog aan toe dat we dit mogen zien als “een blik in de toekomst van interactief vertellen en entertainment” in de “grensverleggende filmische en real-time tech demo.

De demo kan je nu al downloaden maar zal pas volledig te spelen zijn na afloop van de Game Awards op 9 december.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: