De Porsche Vision Gran Turismo komt exclusief naar Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Het voorbije weekend vond de FIA Gran Turismo World Cup Finale plaats. Voor Sony en Polyphony Digital het moment om de Porsche Vision Gran Turismo te introduceren.

Gran Turismo Sport-spelers zullen niet aan de slag kunnen met deze wagen. Ze zullen moeten wachten op de release van Gran Turismo 7 om het onderste uit deze exclusieve concept car te halen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)